Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

2018 EMİTT FUARI

BİLECİK EMİTT’TE TANITILDI

 

85 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 1065 katılımcının toplam 10 salonda yer aldığı 22. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Kültür ve Turizm Bakanımız Numan KURTULMUŞ ve İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN’in katılımıyla 25 Ocak 2018 tarihinde açıldı.

Turizm profesyonelleri ile tatil tüketicilerinin buluştuğu dünyanın 5 büyük fuarından biri olan EMİTT’e Valiliğimizi temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz BEBKA Kalkınma Ajansının katkılarıyla temin edilen 5 nolu salonda 110  m² lik alanda Bilecik Belediye Başkanlığı, Bozüyük Belediye Başkanlığı, Söğüt Belediye Başkanlığı, Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Vezirhan Belediye Başkanlığı ile birlikte İlimizi en güzel şekilde tanıtmaya çalışmıştır.

4 gün süren fuar boyunca her gün yüzlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin uğradığı standımızda misafirlerimize ayva ve nar lokumu, pazaryeri helva ve bozası yanında, Osmanlı şerbeti, kabak tatlısı, salçalı ekmek ikram edilmiş, Müdürlüğümüz ve Belediye Başkanlıklarımızca hazırlanan İlimizin tatil noktalarını gösteren yüzlerce tanıtıcı materyal ve hediyelik eşya ziyaretçilere dağıtılmıştır.

Bunların yanında yöresel el sanatlarımızdan Kınık çömlekçilik sanatı canlı performansla ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş ve meraklı ziyaretçilere seramik yapımı zevki tattırılmıştır.

Diğer taraftan Alplerin standımızda yer alması standımıza olan ilgiyi artırmıştır.

28 Ocak 2018 Pazar günü sona eren fuarda ziyaretçilere Kuruluş ve Kurtuluşun Beşiği “Milletin Makûs Talihinin Yenildiği” İlimizi daha yakından görüp tanımaları için kendilerine en içten bir şekilde davette bulunulmuştur.            

            İlimiz tanıtım faaliyetlerinde destek ve himayelerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Tahir BÜYÜKAKIN’a, BEBKA Kalkınma Ajansımıza, Belediye Başkanlıklarımıza ve fuar süresi boyunca standımızda tanıtım faaliyetlerimize özveriyle katkı sağlayan tanıtım ekibine teşekkür ediyor, İlimizin turizmde hak ettiği yeri almasını diliyorum.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Mehmet KOCABIÇAK

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            İl Kültür ve Turizm Müdür V.
1.jpg



10.JPG




11.JPG





2.JPG





3.JPG





4.jpg






5-.JPG






5.JPG




6---.JPG






6--.JPG




6-.JPG




6.JPG




7.JPG





8.JPG




9.JPG